Veelgestelde vragen (FAQ)

Toegang is enkel voor 16 jaar en ouder. Vergeet je identiteitskaart niet mee te nemen.

Spuitbussen en parfumflesjes onder druk zijn verboden. Deodorant-rollers zijn wel toegestaan. Het meenemen van eigen eten en drinken is in principe verboden, mocht je echter een specifiek dieet volgen of een bepaalde allergie hebben, dan mag je hier eigen etenswaren voor meenemen. Dit moet je wel kunnen aantonen met een doktersverklaring. Ten slotte hanteren we een zero-tolerance-beleid. Dat betekent dat je indien je in het bezit bent van soft- of harddrugs overgedragen kan worden aan de politie.

Stuur de eerstvolgende werkdag een mail naar info@kingsnight-goes.nl met een beschrijving van je spullen en voeg je contactgegevens toe. Vaak vinden wij spullen terug na afloop van een evenement. Gevonden bankpassen of identificatiebewijzen die wij niet bij de rechtmatige eigenaar terug kunnen krijgen worden overgedragen aan de politie.

Op het evenement is het mogelijk om munten te kopen met pin- en cash. Wij adviseren om zoveel mogelijk te pinnen om de snelheid van de muntverkoop te garanderen.

Er zijn lockers op het evenement aanwezig, deze kosten €5,00 per stuk met een borg van €5,00 die je na inlevering van het sleuteltje terug ontvangt.

Printen is niet langer een must, we kunnen de tickets vanaf je telefoon scannen!

Geen paniek, wij vinden ‘m terug! Via https://tibbaa.com/home/ticket-kwijt/ kan jij je e-mailadres en ordernummer invoeren en ontvang jij je tickets spoedig mogelijk per mail. Lukt het niet? Neem dan even contact met ons op! info@kingsnight-goes.nl